ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ KAI JUNIOR ΤΜΗΜΑΤΑ

Για τις ακαδημίες γίνονται δεκτά παιδιά από 6 χρονών και άνω

Ο Γ.Α.Σ. Καλυβίων  για μια ακόμα χρονιά συνεχίζει πιστά το αθλητικό του έργο, μέσα από σωστή διαπαιδαγώγηση των αθλητών και αθλητριών, την προβολή των αθλητικών ιδανικών και τη γνωριμία μικρών και μεγάλων με τις αξίες του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ, μέσω των προγραμμάτων  των ακαδημιών αγοριών και  κοριτσιών ηλικιών  από 6 -12 ετών.

Το όραμά μας  είναι οι ακαδημίες μας να δίνουν κίνητρο σε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να γνωρίσουν  από κοντά τις αξίες και τη φιλοσοφία που διέπει τον Σύλλογό μας, οι αθλητές να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, και ίσως και να είναι οι μελλοντικοί αστέρες του μπάσκετ της Ελλάδας μας.

Η λειτουργία των προγραμμάτων ακαδημιών, παίδων και κορασίδων μπαίνει στον 22ο χρόνο της λειτουργίας των και η έναρξη των νέων προγραμμάτων για την περίοδο 2017-2018 έχει οριστεί για την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Τα προγράμματα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια μικρών ηλικιών (από 6-11 ετών για τις ακαδημίες, και 12-16 ετών για τους παίδες & τις κορασίδες).

Οι προπονήσεις γίνονται σε ένα από τα πιο σύγχρονα κλειστά Γυμναστήρια της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων στο κλειστό γήπεδο Καλυβίων «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» το οποίο και διαθέτει και κλειστό χώρο άθλησης οργάνων και βαρών, για τους γονείς που θα περιμένουν τα παιδιά τους, με ελεύθερη πρόσβαση και χρήση σε αυτόν (για τους γονείς). Ο εξωτερικός χώρος επίσης διαθέτει ανοιχτό γήπεδο στίβου με ελεύθερη πρόσβαση και χρήση για το κοινό.

Αγαπητοί γονείς,  ο Γ.Α.Σ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ κάνει μια καινούργια προσπάθεια στο χώρο του Μπάσκετ και αποτελεί ιδανικό μέρος για να μυηθούν τα παιδιά σας στο συναρπαστικό και πολύ σημαντικό για την αρμονική τους ανάπτυξη και προσαρμογή, άθλημα της καλαθοσφαίρησης.

Τα προπονητικά προγράμματα του Γ.Α.Σ. Καλυβίων έχουν εκπονηθεί από προπονητές με πολυετή πείρα στο άθλημα, έτσι ώστε τα παιδιά να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ μέσα από τη χαρά του παιχνιδιού, και να γεμίσουν δημιουργικά το χρόνο τους.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

25 €  τον μήνα  / 1 παιδί

40 €  τον μήνα / 2 παιδιά

50 €  τον μήνα / 3 παιδιά

Λειτουργία αθλητικού  camp  μπάσκετ διάρκειας 3 εβδομάδων των Ακαδημιών-Παίδων-Κορασίδων για την περίοδο μέσα ΙΟΥΝΙΟΥ -αμέσως μόλις κλείσουν τα σχολεία- έως και τις αρχές ΙΟΥΛΙΟΥ.

Share this