Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ     
 

Ο Αθλητισμός ανέκαθεν αποτελούσε το πεδίο που αναδείκνυε το έργο του Γ.Α.Σ. Καλυβίων  και  έκανε τον σύλλογο γνωστό στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων και καθολικά αποδεκτό στο αθλητικό κίνημα και ιδιαίτερα στην «Μπασκετική» κοινότητα ως σύλλογο ιδιαίτερο, ξεχωριστό, χωρίς οπαδικές αντιπαραθέσεις και ταυτότητα χρωμάτων.

Το όραμά μας  είναι οι ακαδημίες μας να δίνουν κίνητρο σε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να γνωρίσουν  από κοντά τις αξίες και τη φιλοσοφία που διέπει τον Σύλλογό μας, οι αθλητές να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, και ίσως και να είναι οι μελλοντικοί αστέρες του μπάσκετ της Ελλάδας μας.

Ακαδημίες:

Τμήματα για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-18 ετών: Ακαδημίες και τμήματα υποδομής που θα συμμετάσχουν στα επίσημα Πρωταθλήματα & Τουρνουά της ΕΣΚΑ, σε Τουρνουά της Ε.Ο.Κ. και σε φιλικούς αγώνες (Νεάνιδες, Κορασίδες, Παιδικό, Παγκορασίδες, Μίνι, Junior).


Τη χρονιά αυτή καλούμε όλους τους πολύ πολύ μικρούς μας φίλους, ηλικίας 3-6 ετών να γνωρίσουν το νέο μας αναπτυξιακό πρόγραμμα κινητικής αγωγής μέσω της καλαθοσφαίρισης όπου θα γυμναστούν, θα μάθουν και θα ψυχαγωγηθούν.


Οι προπονήσεις γίνονται σε ένα από τα πιο σύγχρονα κλειστά Γυμναστήρια της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων στο κλειστό γήπεδο Καλυβίων «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» το οποίο και διαθέτει και κλειστό χώρο άθλησης οργάνων και βαρών. Ο εξωτερικός χώρος επίσης διαθέτει ανοιχτό γήπεδο στίβου με ελεύθερη πρόσβαση και χρήση για το κοινό.


Έναρξη εγγραφών: 1η Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντ. Τρίτσης» στα Καλύβια

Πληροφορίες (tel/ viber): 6944617055 & 6944512259, gask.basketball@gmail.com, Facebook: @gaskbasket

Έναρξη προπονήσεων: 1η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το Πρόγραμμα προπονήσεων.

Οι προπονήσεις-προετοιμασία για τα Τμήματα Ανδρικό – Νεάνιδες – Κορασίδες ξεκινάνε την Δευτέρα 29/8.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2022-2023

Διοικητικό Συμβούλιο

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΖΑΝΑΝΙΡΙ ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΡΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΜΙΑΣ
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΟΣ
ΚΑΜΗΛΙΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α’ ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ
ΛΕΜΟΝΗΣ ΙΩΣΗΦ Β’ ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ
ΤΣΩΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Γ’ ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ


Share this