Ο σύλλογος

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ

Ο Αθλητισμός ανέκαθεν αποτελούσε το πεδίο που αναδείκνυε το έργο του Γ.Α.Σ. Καλυβίων  και  έκανε τον σύλλογο γνωστό στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων και καθολικά αποδεκτό στο αθλητικό κίνημα και ιδιαίτερα στην «Μπασκετική» κοινότητα ως σύλλογο ιδιαίτερο, ξεχωριστό, χωρίς οπαδικές αντιπαραθέσεις και ταυτότητα χρωμάτων.

 

 

Επιτυχίες:

Η φετινή αγωνιστική χρονιά (2016-2017) στέφθηκε με μια τεράστια και ανεπανάληπτη επιτυχία, την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών Α΄Ε.Σ.Κ.Α. και αμέσως μετά την κατάκτηση και του Πρωταθλήματος Ελλάδος Α΄Ε.Σ.Κ.Α. Γυναικών κάτι που σήμανε την αυτόματη άνοδο της ομάδας στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Πρόκειται για επίτευγμα πραγματικά εξαιρετικό για τον τόπο μας, αφού είναι η πρώτη φορά που ομάδα των Μεσογείων κατορθώνει να ανέλθει τόσο ψηλά, και μάλιστα απέναντι σε μεγάλα ονόματα του γυναικείου μπάσκετ. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η εξαιρετική πορεία αυτής της ομάδας, όχι μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα 5 χρόνια, αποδεικνύει την σωστά συντονισμένη και οργανωμένη προσπάθεια που είχε γίνει, γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται με στόχο να προσελκύσει και άλλα παιδιά του τόπου μας στο άθλημα.

 

 

Ακαδημίες:

Ο Γ.Α.Σ. Καλυβίων  για μια ακόμα χρονιά συνεχίζει πιστά το αθλητικό του έργο, μέσα από σωστή διαπαιδαγώγηση των αθλητών και αθλητριών, την προβολή των αθλητικών ιδανικών και τη γνωριμία μικρών και μεγάλων με τις αξίες του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ, μέσω των προγραμμάτων  των ακαδημιών αγοριών και  κοριτσιών ηλικιών  από 6 -12 ετών.

Το όραμά μας  είναι οι ακαδημίες μας να δίνουν κίνητρο σε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να γνωρίσουν  από κοντά τις αξίες και τη φιλοσοφία που διέπει τον Σύλλογό μας, οι αθλητές να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, και ίσως και να είναι οι μελλοντικοί αστέρες του μπάσκετ της Ελλάδας μας.

Η λειτουργία των προγραμμάτων ακαδημιών, παίδων και κορασίδων μπαίνει στον 22ο χρόνο της λειτουργίας των και η έναρξη των νέων προγραμμάτων για την περίοδο 2017-2018 έχει οριστεί για την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Τα προγράμματα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια μικρών ηλικιών (από 6-11 ετών για τις ακαδημίες, και 12-16 ετών για τους παίδες & τιςκορασίδες).

Οι προπονήσεις γίνονται σε ένα από τα πιο σύγχρονα κλειστά Γυμναστήρια της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων στο κλειστό γήπεδο Καλυβίων «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» το οποίο και διαθέτει και κλειστό χώρο άθλησης οργάνων και βαρών, για τους γονείς που θα περιμένουν τα παιδιά τους, με ελεύθερη πρόσβαση και χρήση σε αυτόν (για τους γονείς). Ο εξωτερικός χώρος επίσης διαθέτει ανοιχτό γήπεδο στίβου με ελεύθερη πρόσβαση και χρήση για το κοινό.

 

 

Διοικητικό Συμβούλιο:

Πρόεδρος: Λάβδας Λεωνίδας
Αντιπρόεδρος: Διαμαντή Κωνσταντίνα
Ταμίας: Τσουλούφης Αναστάσιος
Γεν.Γραμματέας: Σαλπασαράνης Μιχαήλ

Μέλη :
Γεωργακόπουλος Νίκος (Τα)
Μουστάκης Γιώργος (Τα)
Καμηλιέρης Νικόλαος (Τα)
Ορφανού Σεβαστή (Τα)
Μούργος Απόστολος (Τα)
Κονταξάκη Αθηνά (Α)

(Τα) Τακτικό Μέλος
(Α) Αναπληρωματικό Μέλος